Αναζήτηση  
 
 
  Αρχική Σελίδα   Η Εταιρεία   Εκδόσεις   Εκδηλώσεις   Νέα   Επικοινωνία  
 
 
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ομοιογραφικές Εκδόσεις
Λευκώματα
HMEPOΛOΓIA
Παιδικά Βιβλία
Eθνικό Iστορικό Mουσείο - Συλλογες
Γενικό Βιβλιοπωλείο - Προσφορές
Εκπαιδευτικά βιβλία
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Τριγώνη «Η Αθήνα Μέσα από τα Μάτια μου» «Athens through my eyes» την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής Σταδίου 13

περισσότερα...

NAYΠΛIO - METAΞY XPONOY & XΩPOY

περισσότερα...

Θεατρικά Mονοπάτια

Oι εκδόσεις MENANΔPOΣ παρουσιάζουν με ιδιαίτερη υπερηφάνια την εκπαιδευτική σειρά ΘEATPIKA MONOΠATIA η οποία αποτελείται από: 4 βιβλία με 20 θεατρικά έργα 4 Cd με 60 τραγούδια από τις παραστάσεις 4 βιβλία με παρτιτούρες

περισσότερα...

 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Τριγώνη «Η Αθήνα Μέσα από τα Μάτια μου» «Athens through my eyes» την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής Σταδίου 13

περισσότερα...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσεων ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΤΛΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ του κυρίου Μανώλη Κουδουμνάκη, Ιατρού ΩΡΛ. στο νοσοκομείο Αγία Σοφία.

περισσότερα...

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Όταν μιλάς για Κατοχή, μιλάς για Αντίσταση. Κι όταν μιλάς για Αντίσταση, το πρώτο που λες είναι “Απαγορευμένος Αντιστασιακός Τύπος”.

περισσότερα...

ΠΑΡOYΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΝΑΥΠΛΙΟ (Βουλευτικό Ναυπλίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Εκδοτικός Οίκος ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ, ο Δήμος Ναυπλιέων, και ο Δημοτικός Οργανισμός Ναυπλίου Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ» του συγγραφέα και φωτογράφου Σταύρου Πασίρογλου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ώρα 19:00 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτικό Ναυπλίου.

περισσότερα...

O TYXEPOΣ THΣ MEΓAΛHΣ KΛHPΩΣHΣ ΣTIΣ 30/4/2012

Στις 30 Aπριλίου και ώρα 18.00 έγινε η μεγάλη κλήρωση που είχαμε υποσχεθεί στους αναγνώστες μας με μεγάλο τυχερό το ENIAIO ΛYKEIO ΓEPAΣ Περιοχή Παππάδος Λέσβος Tηλ.: 22510 82201

περισσότερα...

MEΓAΛH KΛHPΩΣH 30/4/2012

Aγαπητοί πελάτες, οι εκδόσεις MENANΔPOΣ θέλοντας να σας ευχαριστήσουν που συνεχίζεται να στηρίζετε το έργο μας, και με αυτό τον τρόπο συμβάλετε και εσείς στη διάδοση του καλού εκπαιδευτικού βιβλίου, αλλά και του ποιοτικού ιστορικού λευκώματος, αποφάσισαν να προσφέρουν σε έναν τυχερό μετά από κλήρωση 6 μοναδικές σειρές βιβλίων αξίας 800 ευρώ που θα εμπλουτίσουν σε μεγάλο βαθμό κάθε βιβλιοθήκη αλλά και θα μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση σε μικρούς και μεγάλους.

περισσότερα...

 

 

Αρχική σελίδα / Λευκώματα / ΑΤΛΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ
ΑΤΛΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ
Μανώλης Κουδουμνάκης
 
Μένανδρος
ISBN: 978-618-5033-19-4
 
Σελίδες: 304
Διαστάσεις: 24χ34
Ημερομηνία Έκδοσης: 5/2014
 
Τιμή: 88,00 €
Τιμή Προσφοράς: 80,00 €
 
προσθήκη στο καλάθι
Περιγραφή

 Η έκδοση του παρόντος άτλαντα παιδιατρικής ωτορινολαρυγγολογίας τον οποίο συνέγραψε ο διακεκριμμένος ωτορινολαρυγγολόγος κύριος Μανώλης Κουδουμνάκης μαζί με επιτελείο επιστημόνων συνεργατών, αποτελεί σημαντική συμβολή στην ελληνική βιβλιογραφία και έρχεται να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό. Ο άτλαντας περιέχει δέκα κεφάλαια που καλύπτουν επαρκώς την παιδιατρική ωτορινολαρυγγολογία. Η μοναδικότητα του βιβλίου  συνίσταται στον μεγάλο αριθμό (800) των πρωτότυπων φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα, κάτι που είναι προϊόν της πολύχρονης εμπειρίας του στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας μας όπου και έφθασε στο βαθμό του διευθυντού. Τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες  είναι περιεκτικά και παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες παθήσεις  που περιγράφουν.

 
 
 
 
 
 
 
Περιλαμβάνει τις συνήθεις παιδιατρικές  και ωτορινολαρυγγολογικές παθήσεις αλλά και σπανιότερες περιπτώσεις νοσημάτων και συγγενών διαμαρτιών. Ανατρέχοντας στις σελίδες του θα διαπιστώσετε μια περιληπτική αναφορά των παθήσεων, της διάγνωσης και της θεραπείας, χωρίς να αναφέρονται λεπτομέρειες που ξεφεύγουν από τη φιλοσοφία ενός άτλαντα. 
Τα τελευταία κεφάλαια έχουν εκπονηθεί από έμπειρους λογοπεδικουςκαι αναφέρονται στις διαταραχές του λόγου στα παιδιά και αδρά στην θεραπεία τους. Κρίθηκε απαραίτητη η αναφορά στις διαταραχές του λόγου, διότι είναι καθημερινός προβληματισμός των γονέων και φυσικά των παιδιάτρων και των ωτορινολαρυγγολόγων.
 
Ο άτλαντας απευθύνεται σε παιδίατρους, ωτορινολαρυγγολόγους, αλλά και σε γναθοπροσωπικούς χειρουργούς, γενικούς ιατρούς και λογοπεδικους, που θα ήθελαν μία σφαιρική γνώση της παιδιατρικής ωτορινολαρυγγολογίας.
Η έκδοση είναι εξαιρετικής ποιότητας, διάστασης 24χ34 εκ. και περιλαμβάνει 304 σελίδες με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία και κουβερτούρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
 
• Ωτολογία
• Παθήσεις των σιαλογόνων αδένων
• Παθήσεις του προσώπου και του στόματος   
• Παθήσεις της ρινός και των παραρρινίων
• Παθήσεις του τραχήλου
• Παθήσεις του φάρυγγα και του οισοφάγου
• Παθήσεις του λάρυγγα και της τραχείας
• Εκδηλώσεις συστηματικών παθήσεων στην Ωτορινολαρυγγολογία  
• Ανάπτυξη και διαταραχές του λόγου και της ομιλίας στα παιδιά
• Γναθοπροσωπικές ανωμαλίες
 
Το έργο προλογίζουν οι:
Αριστείδης Αθανασιάδης-Σισμάνης, MD, FACS
Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών - Διευθυντής Α΄ ΩΡΛ Κλινικής - Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
 
Γεώργιος Χρούσος
Καθηγητής-Διευθυντής - Α' Παιδιατρικής Κλινικής - Πανεπιστημίου Αθηνών

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
  GO
Νέος Λογαριασμός
Υπενθύμιση Κωδικού
   
   
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Όταν μιλάς για Κατοχή, μιλάς για Αντίσταση. Κι όταν μιλάς για Αντίσταση, το πρώτο που λες είναι “Απαγορευμένος Αντιστασιακός Τύπος”. Εφημερίδες χειρόγραφες, ή στον πολύγραφο και δεκάδες τυπωμένες σε μικρά επίπεδα πιεστήρια, σε πρόχειρα τυπογραφεία κρυμμένα σε σοφίτες, σε υπόγεια αλλά και πάνω στα βουνά, αποτελούν το κρυφό σχολειό της λευτεριάς των αδούλωτων Ελλήνων.

περισσότερα...

NAYΠΛIO - METAΞY XPONOY & XΩPOY

περισσότερα...

 
 
Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Εκδόσεις | Εκδηλώσεις | Νέα | Επικοινωνία | Προτάσεις | Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

© 2011 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ. All Rights Reserved

Designed and developed by HellasSITES