Αναζήτηση  
 
 
  Αρχική Σελίδα   Η Εταιρεία   Εκδόσεις   Εκδηλώσεις   Νέα   Επικοινωνία  
 
 
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ομοιογραφικές Εκδόσεις
Λευκώματα
HMEPOΛOΓIA
Παιδικά Βιβλία
Eθνικό Iστορικό Mουσείο - Συλλογες
Γενικό Βιβλιοπωλείο - Προσφορές
Εκπαιδευτικά βιβλία
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Τριγώνη «Η Αθήνα Μέσα από τα Μάτια μου» «Athens through my eyes» την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής Σταδίου 13

περισσότερα...

NAYΠΛIO - METAΞY XPONOY & XΩPOY

περισσότερα...

Θεατρικά Mονοπάτια

Oι εκδόσεις MENANΔPOΣ παρουσιάζουν με ιδιαίτερη υπερηφάνια την εκπαιδευτική σειρά ΘEATPIKA MONOΠATIA η οποία αποτελείται από: 4 βιβλία με 20 θεατρικά έργα 4 Cd με 60 τραγούδια από τις παραστάσεις 4 βιβλία με παρτιτούρες

περισσότερα...

 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Τριγώνη «Η Αθήνα Μέσα από τα Μάτια μου» «Athens through my eyes» την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής Σταδίου 13

περισσότερα...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσεων ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΤΛΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ του κυρίου Μανώλη Κουδουμνάκη, Ιατρού ΩΡΛ. στο νοσοκομείο Αγία Σοφία.

περισσότερα...

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Όταν μιλάς για Κατοχή, μιλάς για Αντίσταση. Κι όταν μιλάς για Αντίσταση, το πρώτο που λες είναι “Απαγορευμένος Αντιστασιακός Τύπος”.

περισσότερα...

ΠΑΡOYΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΝΑΥΠΛΙΟ (Βουλευτικό Ναυπλίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Εκδοτικός Οίκος ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ, ο Δήμος Ναυπλιέων, και ο Δημοτικός Οργανισμός Ναυπλίου Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ» του συγγραφέα και φωτογράφου Σταύρου Πασίρογλου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ώρα 19:00 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτικό Ναυπλίου.

περισσότερα...

O TYXEPOΣ THΣ MEΓAΛHΣ KΛHPΩΣHΣ ΣTIΣ 30/4/2012

Στις 30 Aπριλίου και ώρα 18.00 έγινε η μεγάλη κλήρωση που είχαμε υποσχεθεί στους αναγνώστες μας με μεγάλο τυχερό το ENIAIO ΛYKEIO ΓEPAΣ Περιοχή Παππάδος Λέσβος Tηλ.: 22510 82201

περισσότερα...

MEΓAΛH KΛHPΩΣH 30/4/2012

Aγαπητοί πελάτες, οι εκδόσεις MENANΔPOΣ θέλοντας να σας ευχαριστήσουν που συνεχίζεται να στηρίζετε το έργο μας, και με αυτό τον τρόπο συμβάλετε και εσείς στη διάδοση του καλού εκπαιδευτικού βιβλίου, αλλά και του ποιοτικού ιστορικού λευκώματος, αποφάσισαν να προσφέρουν σε έναν τυχερό μετά από κλήρωση 6 μοναδικές σειρές βιβλίων αξίας 800 ευρώ που θα εμπλουτίσουν σε μεγάλο βαθμό κάθε βιβλιοθήκη αλλά και θα μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση σε μικρούς και μεγάλους.

περισσότερα...

 

 

Αρχική σελίδα / HMEPOΛOΓIA / ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - GREAT GREEKS
ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - GREAT GREEKS
Αμαλία ζώη
 
ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ
ISBN: 978-618-5033-68-2
 
Σελίδες: 144
Διαστάσεις: 24x22
Ημερομηνία Έκδοσης: 9/2017
 
Τιμή: 25,00 €
Τιμή Προσφοράς: 22,50 €
 
προσθήκη στο καλάθι
Περιγραφή

 

Επειδή στον περιορισμένο χώρο ενός ημερολογίου δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν όλες εκείνες οι σημαντικές προσωπικότητες που κόπιασαν και εργάστηκαν σκληρά για μια καλύτερη Ελλάδα, ή και έναν πιο όμορφο κόσμο, επιλέξαμε κάποια από αυτά τα σπουδαία πρόσωπα που όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε.

Πολιτικοί, ευεργέτες και υπερασπιστές της ελευθερίας με εθνικά αλλά και οικουμενικά οράματα, αρχιεπίσκοποι, πατριάρχες και άνθρωποι πιστοί και αφοσιωμένοι στη θρησκεία. Καθηγητές πανεπιστημίων, μαθηματικοί και ερευνητές που αφιέρωσαν τη ζωή τους μελετώντας και ανακαλύπτοντας στα εργαστήριά τους στοιχεία που θα διευκόλυναν τις επόμενες γενιές. Άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, όπως πεζογράφοι και ποιητές, μουσικοί και υψίφωνοι, που με τις νότες τους συγκίνησαν και το πιο αυστηρό ακροατήριο. Ζωγράφοι, θεατράνθωποι και ηθοποιοί που η φήμη τους έφτασε μέχρι το εξωτερικό και, τέλος, εφοπλιστές, οι οποίοι διέθεσαν σημαντικά ποσά για τη χώρα που τόσο αγάπησαν.

Όλοι αυτοί συνέβαλαν στο να ανέβει η Ελλάδα πολλά σκαλοπάτια στο βάθρο της κοινωνικής, πολιτικής καθώς και της πολιτισμικής ανέλιξης.

Σε αυτήν τη συλλεκτική έκδοση, λοιπόν, τιμούμε αυτά τα σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδος και τα προσφέρουμε στη νέα γενιά ως παρακαταθήκη της ιστορίας του τόπου μας. Ο λαός που γνωρίζει την εξέλιξη του τόπου του αλλά και τους πρωτοπόρους του μπορεί να προχωρήσει και να βελτιωθεί στο προσεχές μέλλον. Το ημερολόγιο αυτό είναι επομένως μία ευκαιρία να θυμηθούμε ή και να μάθουμε αυτούς τους ανθρώπους, να αναγνωρίσουμε το έργο τους και να μιμηθούμε τα θετικά τους στοιχεία. Μία ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη σημερινή εποχή και να ταξιδέψουμε σε διαφορετικές χρονικές περιόδους μαθαίνοντας για τους ανθρώπους της καθεμίας που σημάδεψαν τόσο τη δική τους όσο και τη δική μας ζωή. 

Υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης των ημερολογίων με εμπίεστη εκτύπωση του λογοτύπου της εταιρίας σας στα εξώφυλλα με ασημοτυπία ή χρυσοτυπία, καθώς και ένθεση σελίδας με το εταιρικό σας μήνυμα.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
  GO
Νέος Λογαριασμός
Υπενθύμιση Κωδικού
   
   
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Όταν μιλάς για Κατοχή, μιλάς για Αντίσταση. Κι όταν μιλάς για Αντίσταση, το πρώτο που λες είναι “Απαγορευμένος Αντιστασιακός Τύπος”. Εφημερίδες χειρόγραφες, ή στον πολύγραφο και δεκάδες τυπωμένες σε μικρά επίπεδα πιεστήρια, σε πρόχειρα τυπογραφεία κρυμμένα σε σοφίτες, σε υπόγεια αλλά και πάνω στα βουνά, αποτελούν το κρυφό σχολειό της λευτεριάς των αδούλωτων Ελλήνων.

περισσότερα...

NAYΠΛIO - METAΞY XPONOY & XΩPOY

περισσότερα...

 
 
Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Εκδόσεις | Εκδηλώσεις | Νέα | Επικοινωνία | Προτάσεις | Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

© 2011 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ. All Rights Reserved

Designed and developed by HellasSITES